Reviews
MySleeve MyBedMaker MyRollerSleeve Others
Crockske
MyBedMaker

Handig om alleen een hoeslaken om een dekbed te trekken

+ goede kwaliteit
+ goed formaat
+ past perfect

Arnsberg
MyBedMaker

Ik kwam dit bij toeval tegen, wist niet dat zoiets bestond. Maar het is een geweldig hulpmiddel, een schoon dekbeddenhoes aanbrengen over je dekbed is gewoon een stuk aangenamer geworden. Geen gedoe meer Ik heb onmiddellijk in mijn familie en vriendenkring hiervan melding gemaakt.

Adriaan Theys
MySleeve

Een week na de scheur van mijn achillespees kon ik al van MySleeve gebruik maken. Eigenlijk zou deze oplossing standaard bij het huren van krukken moeten zitten. Het geeft mijn krukken zachtere handvaten en een betere grip, verschillende steunvoordelen dankzij de magneten en het ziet er nog eens hip uit ook!

Govert Koppers
MySleeve

Vlak voor de vakantie MySleeves binnen gekregen. Werkelijk fantastisch, veel gewandeld met warm weer, geen blaar gehad!!

Ik heb tot nu toe van alles geprobeerd, van sporttape, Kinetische tape op mijn handen tot crossfit handschoentjes, niets hielp tegen blaren, de MySleeves wel!!

Naomi Rouge
MySleeve

Met de Mysleeves heb ik, ondanks met mijn EDS regelmatig krukken te gebruiken, geen pijnlijke handen meer! Ik gebruik ze nu al een hele tijd, met silversplints. Maar ze zien er nog uit als nieuw en doen nog steeds wat ze moeten doen; namelijk mijn handen wat ontzien van die harde pijnlijke handvaten en geen huid van de vingers die klem komt te zitten tussen de splints en de krukken dus geen blaren meer! De Mysleeves zijn een echte aanrader voor mensen krukken moeten gebruiken, zowel voor lange als voor korte tijd.

Tom Verstraeten
MySleeve

Mijn omaatje is super tevreden met haar cadeautje! Nu kan ze haar krukken altijd dicht bij haar deponeren. Ook voelen de handvaten van de krukken super zacht aan! Dit is zeker een aanrader!

Language
EN
Open drop down
English en