vzw TolBo: Toegankelijkheid voor allen

15 juni 2020

Mark Van Assche TolBo

TolBo vzw wil een bijdrage leveren om te komen tot een ‘integraal toegankelijke’ samenleving. De oprichter van TolBo is Mark Van Assche. Mark is de derde van vier broers, en was nog maar 14 dagen oud toen hij in het ziekenhuis belandde. Deze opname heeft de rest van zijn leven beïnvloed. Sindsdien gaat hij met een fysieke beperking door het leven.

Het TolBo-project is ontstaan uit de praktijk. Een praktijk van mensen (met en zonder beperking) die samen concreet iets willen doen aan integratie. Mensen die er gewoon willen bijhoren en met elkaar hun doen en laten willen delen. Kom meer te weten over TolBo vzw in ons interview.

Bekijk het interview hier.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#