Samen maken we krukken en rolstoelen comfortabeler

Innovatie en user-centered design voor de zorgsector

Wat doet de MySleeve?

Geen pijnlijke handen meer!

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het hand evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

Weg met vallende krukken!

De MySleeve heeft een magneet op de top, waardoor beide krukken tegen elkaar klikken en je snel handen kan vrijmaken door ze tegen jezelf, een muur, tafel e.d. aan te leunen.

Niet meer uitglijden door zweethanden!

De oppervlakte van de sleeve heeft microbanen waardoor het hand kan ademen.

Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

Makkelijk schoon!

Dankzij de vuilafstotende silicone is de MySleeve terug schoon in een handomdraai.

Vis je kruk op!

Laat je toch nog een kruk vallen alvorens ze tegen elkaar te kunnen klikken? Geen probleem, met de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

Demontage zonder sporen!

De MySleeve kan gemonteerd worden op zowel nieuwe als oudere krukken en laat geen sporen na wanneer de MySleeve wordt gedemonteerd..

Hoe kan ik de magneten gebruiken?

Je kan natuurlijk ook

  • De krukken even parkeren tegen de (koude) verwarming
  • Of tegen de auto aangezien deze ook worden aangetrokken door de magneet
  • Je sleutels oprapen
  • En nog tal van andere dingen!

Getuigenissen

review
Koen Vercauteren

Eindelijk een oplossing voor mijn pijnlijke handen!!
Bedankt my add on.

review
Laura Verhulst

Nu kan ik terug zonder sukkelen mijn deuren openen!

review
Tom Verstaen

Mijn omaatje is super tevreden met haar cadeautje! Nu kan ze haar krukken altijd dicht bij haar deponeren. Ook voelen de handvaten van de krukken super zacht aan! Dit is zeker een aanrader!

review
Adriaan Theys

Een week na de scheur van mijn achillespees kon ik al van MySleeve gebruik maken. Eigenlijk zou deze oplossing standaard bij het huren van krukken moeten zitten. Het geeft mijn krukken zachtere handvaten en een betere grip, verschillende steunvoordelen dankzij de magneten en het ziet er nog eens hip uit ook!

review
Luc

Heb ze na lang wachten eer ze in omloop waren eindelijk in huis kunnen halen heb ze dadelijk op mijn krukken geplaatst en er mee op ontdekking geweest. Waar ik vroeger pijn had in mijn handen na een klein stukje te stappen kan ik nu zeggen dat ik er mee aan zee ben mee geweest en heb het hele weekend dat wij daar waren nooit meer last gehad in mijn handen ook na een ganse dag met stappen rust natuurlijk heb ik mij heel gemakkelijk gevoeld zo dat ik dacht dat ik op kussentjes stapte.
Ben er dus super content mee!

Govert Koppers

vlak voor de vakantie MySleeves binnen gekregen. Werkelijk fantastisch, veel gewandeld met warm weer, geen blaar gehad!!

ik heb tot nu toe van alles geprobeerd, van sporttape, Kinetische tape op mijn handen tot crossfit handschoentjes, niets hielp tegen blaren, de MySleeves wel!!

Nieuws

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
[WD_FB id="1"]