product-image-Krukken

Krukken

product-image-Rollators

Rollators

product-image-Rolstoelen

Rolstoelen

product-image-Wandelstokken

Wandelstokken

MySleeve

MySleeve

35,00

Wissen
SKU: MySleeve Categorie:

Beschrijving

The MySleeve was designed for standard crutches for adults. We do notice that our users use the MySleeve for their ergonomic handles as well. However, we can not guarantee that because some models have very sharp edges.

To ensure that the MySleeve is also suitable for your crutch handle, please send a picture of your crutch handle to [email protected]

Technical information

-Not suitable for people with a pacemaker

-Not suitable for children under 2 years old

-Not suitable for children’s crutches

-Easy to clean

-Disassembly without a trace[:de]The MySleeve was designed for standard crutches for adults. We do notice that our users use the MySleeve for their ergonomic handles as well. However, we can not guarantee that because some models have very sharp edges.

To ensure that the MySleeve is also suitable for your crutch handle, please send a picture of your crutch handle to [email protected]

Technical information

-Not suitable for people with a pacemaker

-Not suitable for children under 2 years old

-Not suitable for children’s crutches

-Easy to clean

-Disassembly without a trace[:nl]De MySleeve werd ontworpen voor standaard volwassen krukken. Wel merken we op dat de MySleeve ook op ergonomische handvatten wordt gebruikt door onze klanten. Voor de meesten werkt het prima,  maar dit kunnen we echter niet garanderen aangezien sommige modellen hele scherpe randen hebben.

Om zeker te zijn dat de MySleeve ook geschikt is voor jouw kruk, stuur je best een foto van je handvat naar [email protected]

Technische informatie

-Niet geschikt voor personen met een pacemaker

-Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar

-Niet geschikt voor kinderkrukken

-Makkelijk schoon

-Demontage zonder sporen[:]

Extra informatie

Gewicht1 kg
Afmetingen21 × 16 × 8 cm
Color

Cheerful Yellow, Daring pink, Subtle Black, Trendy Turquoise

MySleeve voor krukken
De MySleeve is een soort siliconen kousje voor over het handvat van krukken. Het lost 3 problemen op:
1) De zere handen
2) De vallende krukken
3) Uitglijden door zweethanden

Hoe?
Dankzij de gelpatch worden de drukpunten van je hand gelijkmatig verdeeld, waardoor je geen last meer hebt van zere handen.
De geïntegreerde magneet zorgt ervoor dat je krukken makkelijk tegen elkaar kan klikken om handen vrij te te maken, deuren te openen of je gsm op te nemen. De gekleurde MySleeve is bovendien antislip!

Inhoud van de doos

feature-image-0

2x opgerolde sleeve incl. magneet

feature-image-1

2x T-vormige gel patch

feature-image-2

4x Handleiding
(NL, FR, EN, DE)

Features

feature-image-0

Geen pijn meer dankzij de gelpatch die de drukpunten van de hand gelijkmatig verdeelt.

feature-image-1

Geen vallende krukken meer dankzij de geïntegreerde magneet.

feature-image-2

Meer grip! Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

feature-image-3

Valt er toch eens een kruk? Je hoeft je niet meer te bukken. Raap ze gewoon op met je andere kruk.

feature-image-4

Direct schoon dankzij de vuilafstotende silicone. Stofjes blaas je er zo vanaf.

feature-image-5

Demontage zonder sporen! Makkelijk voor huurkrukken.

Extra informatie

feature-image-0

Makkelijk schoon!

De MySleeve stoot het meeste vuil af en wordt daardoor niet snel vuil. Mocht hij toch vuil zijn, volstaat een beetje water en zeep om ze terug schoon te krijgen.

feature-image-1

Niet geschikt voor personen met een pacemaker.

De MySleeve bevat een magneet. Hou deze dus weg van pacemakers.

feature-image-2

Demontage zonder sporen

Onze MySleeves zijn ontworpen om ook op huurkrukken functioneel te zijn. We hebben er dus voor gezorgd dat de gelpatch geen lijmresten achterlaat en dat de MySleeve er makkelijk terug van te rollen is.

Tip: wil je de gelpatch hergebruiken? Was hem dan goed af met water en zeep, laat hem drogen, en hij plakt weer als nieuw!

feature-image-3

Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar tijdens montage

De magneten zijn krachtig. Bij de montage ontstaat het gevaar om met de vingers tussen de magneten te zitten indien de magneten niet meer in de MySleeve zitten. Eens de MySleeve gemonteerd is, is het gevaar geweken en mogen ze ze opnieuw gebruiken.

De MySleeve is niet geschikt voor kinderkrukken (de handvatten zijn te dun voor deze one-size maat).

Testimonials

Naomi Rouges

Met de Mysleeves heb ik, ondanks met mijn EDS regelmatig krukken te gebruiken, geen pijnlijke handen meer! Ik gebruik ze nu al een hele tijd, met silversplints maar ze zien er nog uit als nieuw en doen nog steeds wat ze moeten doen nl mijn handen wat ontzien van die harde pijnlijke handvaten en geen huid van de vingers die klem komt te zitten tussen de splints en de krukken dus geen blaren meer! De mysleeves zijn een echte aanrader voor mensen krukken moeten gebruiken, zowel voor lange als voor korte tijd

Govert Koppers

Vlak voor de vakantie MySleeves binnen gekregen. Werkelijk fantastisch, veel gewandeld met warm weer, geen blaar gehad!!

Ik heb tot nu toe van alles geprobeerd, van sporttape, Kinetische tape op mijn handen tot crossfit handschoentjes, niets hielp tegen blaren, de MySleeves wel!!

Koen Vercauteren

Eindelijk een oplossing voor mijn pijnlijke handen !!
Bedankt, My Add On!

Luc

Heb ze na lang wachten eer ze in omloop waren eindelijk in huis kunnen halen heb ze dadelijk op mijn krukken geplaatst en er mee op ontdekking geweest. Waar ik vroeger pijn had in mijn handen na een klein stukje te stappen kan ik nu zeggen dat ik er mee aan zee ben mee geweest en heb het hele weekend dat wij daar waren nooit meer last gehad in mijn handen ook na een ganse dag met stappen rust natuurlijk heb ik mij heel gemakkelijk gevoeld zo dat ik dacht dat ik op kussentjes stapte.
Ben er dus super content mee!

Adriaan Theys

Een week na de scheur van mijn achillespees kon ik al van MySleeve gebruik maken. Eigenlijk zou deze oplossing standaard bij het huren van krukken moeten zitten. Het geeft mijn krukken zachtere handvaten en een betere grip, verschillende steunvoordelen dankzij de magneten en het ziet er nog eens hip uit ook!

Tom Verstraeten

Mijn omaatje is super tevreden met haar cadeautje! Nu kan ze haar krukken altijd dicht bij haar deponeren. Ook voelen de handvaten van de krukken super zacht aan! Dit is zeker een aanrader!

Gwen Bielen

Wat een zaligheid voor mijn handen! De magneten zijn echt een luxe, zowel voor het tegen elkaar houden van de krukken als het oprapen wanneer er alweer ééntje ligt 😀 Supersnelle levering! Dank je wel en veel succes nog!

Fabrice Guillermin

Eindelijk een bedrijf dat denkt aan het gemak voor iedereen!
Doe zo voort en ik ben al benieuwd naar jullie volgende producten!

Fred Van der Linden

Ik heb de my sleaves kado gedaan aan een oude vriend nu al meer dan een jaar geleden. Hij heeft ze meer dan een jaar gebruikt. Helaas zijn ze niet meer van doen, hij is kortelings overleden. Bedankt Marie en veel succes.

Dieter De Weert

Na knieoperatie zes weken met krukken gelopen. De My Sleeve is ultrahandig en comfortabel. Door de anti-slip is er geen gevaar meer op vallen door van de handvaten af te glijden.
Met de magneten klik je de krukken gewoon tegen elkaar en plaats je ze tegen de muur zonder dat ze omvallen zodat je veel minder hoeft te bukken.
Die magneten zijn ook heel handig om, als je met de auto bent, een kruk gewoon tegen de wagen te ‘plakken’.
De My Sleeve maakte mijn krukperiode een stuk aangenamer!
Bedankt My Add On!

Leave a review
Tips and tricks
info-image
Hoe monteer ik de MySleeves?