Recommandation de produit : slip et caleçon Entusia pour les pertes urinaires légères (approuvé par les utilisateurs de fauteuils roulants)

26 juin 2019

Onze nieuwe parter Entusia lanceert vandaag haar eerste promofilmpje! Entusia laat haar gebruikers aan het woord over hun persoonlijk verhaal en hoe de Entusia slips en boxers hen hier al bij hebben geholpen.

Entusia ontwerpt stijlvol ondergoed voor mensen met licht urineverlies. Het ondergoed werd samengesteld in samenwerking met de Universiteit Gent, bekkenbodemkinesisten, urologen en andere specialisten en uiteraard ook in samenspraak met gebruikers. Belangrijk voor de gebruikers is vooral het taboe dat er rond speelt. Ze voelen zich minder goed in hun vel met wegwerp-inlegpads zoals inlegkruisjes of andere pads. Zeker de mannen voelen zich onzekerder wanneer ze op stap gaan. Dat is een probleem!

Daarom ontwierp Entusia stijlvol ondergoed waar de absorberende pad is geïntegreerd in het ondergoed. Als je het ondergoed voor het eerst ziet, zou je niet meteen kunnen zeggen dat er iets speciaal mee is. En dat is de bedoeling. De gebruikers voelen zich terug goed in hun vel en hebben hun zelfzekerheid terug. Bovendien zijn de Entusia slips en boxers comfortabel én herbruikbaar. Wassen mag vanaf 40°C (max 60°C) en garandeert daarmee minstens 99,5% van alle bacteriën te doden (getest door de Universiteit Gent). Drogen mag op max. 50°C in de droogkast. Meer informatie vind je op www.entusia.be Les

Entusia ondergoed ook getest door rolstoelgebruikers, waar ook de naden een grote rol spelen bij het vermijden van doorzitwonden. We vonden een mooie gebruikerservaring van een rolstoelgebruiker op de blog van Rolmodel van Steven Claeys: https://www.rolmodel.be/tag/entusia/ Hieronder in preview: bron: https://www.rolmodel.be/tag/entusia/

Entusia-st over ondergoed

“De zoektocht naar aangepaste kledij (en vooral ondergoed!) was voor mij nooit een pretje. Ik zocht maar vond geen oplossing voor irritaties en wondjes en de lichte incontinentie die ik ervaar. Tot mijn thuisverpleger me Entusia aanreikte.” “Ik had al van alles geprobeerd, maar werd stilaan radeloos. Omdat ik al een hele tijd rolstoelafhankelijk ben, kende ik de markt intussen. Hoewel er een overaanbod bestond, raakte ik maar niet verlost van de kleine problemen waarmee ik te kampen had.
Enerzijds waren er de kleine wondjes en huidirritaties die steeds ontstonden door de wrijving van elastische boorden en slechte pasvorm. Anderzijds zocht ik ook naar een oplossing voor mijn (lichte) incontinentie. “Wanneer je jezelf niet goed voelt in je kledij, heeft dat een negatieve invloed op je zelfvertrouwen. Bovendien worden rolstoelgebruikers sowieso al bekeken. Toen ik mijn hart luchtte bij mijn vaste thuisverpleger, zei hij me dat hij misschien wel een mogelijke oplossing kende.
Hij verwees me door naar een familielid van hem, die vertegenwoordiger bleek te zijn voor een nieuw type incontinentieslipjes, Entusia dus. Onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ nam ik contact op. Gezien eerdere ervaringen was ik redelijk sceptisch, dus bestelde ik maar een beperkt aantal exemplaren.”
entusia ondergoed
“Sinds ik het ondergoed van Entusia draag, voel ik me terug veel beter in mijn vel. Het zit aangenaam dankzij de naadloze opbouw. Wondjes heb ik nagenoeg niet meer. Sowieso een echte aanrader voor rolstoelgebruikers. Maar wat nog belangrijker is, is dat ik mijn zelfvertrouwen terug heb. De slipjes hebben een mooie, vrouwelijke afwerking en een absorptievermogen waardoor ik mezelf geen zorgen meer moet maken. Ongeacht het urineverlies, blijf ik steeds een gevoel van droogheid ervaren. Fantastisch toch?”
Partager cet article :
Facebook
Twitter
WhatsApp

En savoir plus :

My Add On a remporté l'or dans la catégorie consommateurs avec myBlanket, une couverture de pluie tendance pour protéger les jambes des personnes en fauteuil roulant.
🚴 Vous faites souvent du vélo ? Alors vous connaissez sans doute ce phénomène : les doigts qui picotent !