Waterpretpark in zicht!

30 juli 2019

-life is simple, just add water-

Geniaal ! Het eerste waterpretpark voor mensen met een handicap is geopend. Morgan Inspiration Island is speciaal gebouwd voor mensen met een handicap. Het park zorgt ervoor dat zowel mensen mét als zonder een handicap samen kunnen ravotten ! Elke hoek van het park is toegankelijk met een rolstoel. Je kan ook waterdichte rolstoelen gratis gebruiken! Bekijk samen met ons in onderstaand filmpje wat het park allemaal te bieden heeft.

 

Een geweldig idee dat zeker naar België moet komen! Heb jij ervaring met toegankelijke(water)pretparken uit België? Laat jouw mening achter in de comments!

 

Dit artikel is geschreven door:
Nathan Meulenyzer
Community builder My Add On
Stagiair Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#