Wat doe ik ons mama dit jaar cadeau?

18 april 2021

Moederdag

Elk jaar opnieuw krijgen we de onmogelijke taak om onze mama’s te bedanken voor al wat ze voor ons hebben gedaan en vaak nog steeds doen. Vroeger als kind hielpen we af en toe nog eens in het huishouden met het bed op te maken, het gras eens af te rijden of simpelweg je kamer op te ruimen zodat zij het niet zou moeten doen. Nu zijn we er zo vaak niet meer om daarbij te helpen en staat ze er vaak alleen voor, of dat is toch het geval voor de mama van Sofie. 

Binnenkort is het weer zover. Moederdag.

En dan stellen we ons opnieuw de vraag: “Wat voor geschenk kan ik ons mama cadeau doen?”. Een bos bloemen hebben we al zo vaak gedaan. Een bon van een workshop pottenbakken kan ze niet snel genoeg inwisselen door Corona en een boek gaven we haar vorig jaar al. 

“Dit jaar geef ik mijn mama gemak cadeau!” Vertelt Sofie. De mama van Sofie heeft al even last van haar schouders en heeft meer en meer moeite met het bed alleen op te maken. “Ik zag de MyBedMaker ergens online en toen wist ik: dit is het ideale cadeau voor mijn mama!”. De MyBedMaker geeft als het ware een paar extra handen om je bed makkelijk op te maken. “Een origineel geschenk waar ze nog jaren geniet van zal hebben. En zo ben ik er weer een jaartje vanaf”, knipoogt Sofie. 

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#