Onze Reva-beurs 2019!

18 juni 2019

-Teamwork makes the dream work-

Dé Reva-Beurs was top! Dit jaar waren we goed vertegenwoordigd met dank aan de stagiaires Alexander, Lena en Nathan.

My Add on op beurs

Wie deed wat ?
Alexander was de fotograaf van dienst. Zijn foto’s en aftermovie zijn terug te vinden op onze Facebookpagina! Lena en Nathan hielden zich bezig met enquetes afnemen en het informeren van bezoekers. Hans en ikzelf hielden ons bezig met het informeren van de bezoekers. Tijdens de gesprekken hebben we veel ideeën en inspiratie opgedaan! Hou ons dus zeker in de gaten. Voor je het weet lanceren we een nieuw project!

Onze acties
Say cheese! Met ons Facebook-kader kon iedereen op de foto. Neem zeker een kijkje naar de eindresultaten op Facebook!

My add on Reva Beurs 2019

Crime scene alert! De crime scene was ook dit jaar van de partij. Iedereen kon bij ons krukken komen oprapen met behulp van de MySleeve.

Mysleeve on ground

Doe je plasje hier! Je kon ook zelfs een plasje komen doen. Sprinkel enkele druppels in de onderbroeken van Entusia. Ideaal om de onderbroeken van Entusia testen!

Verrassende Standen

Naast onze stand waren er nog tal van andere boeiende standen. Enkele ervan zijn:

  • ToWalkAgain: mensen met een fysieke beperking professionele begeleiding geven zodat ze weer van sport kunnen genieten.
  • Nenko: aangepaste middelen om op spelende wijze de motoriek trainen. Speel in de zandbak en laat de bal in doel verdwijnen.
  • WeTravel2: Met de rolstoel op reis. Reizen op maat voor rolstoelgebruikers!
  • Ribcap: Geen helm, maar wel meer dan een gewone muts!
  • Sunrise Medical: Van rollator tot scootmobiel!

Aftermovie

 

 

Dit artikel is geschreven door:
Nathan Meulenyzer
Community builder My Add On
Stagiair Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#