Blog

Wil je zelf ook je verhaal doen op onze blog?
Laat het ons weten via info@myaddon.be

Herwonnen zelfstandigheid dankzij de MySleeve

Bij mij Add On zetten we onze gebruikers graag in de kijker, vorige week vertelde Roger zijn verhaal. Deze week gingen we in gesprek met Lieve, een gebruiker die er al van in het prille begin van My Add On bij was. En ze is nu nog steeds grote fan.

Wie is Lieve?

Lieve heeft 2 knieprotheses, waarvoor ze uiteraard eerst knieoperaties moest ondergaan. Hierna moest ze zo’n 2,5 maanden met krukken lopen en ontwikkelde ze al snel enkele frustraties. Zo kreeg ze last van eelt op de handen door de oncomfortabele handvaten en vielen haar krukken om de haverklap op de grond.

Knieprotheses worden geplaatst als er slijtage van het kraakbeen van de knie plaatsvindt. Er is geen universele knieprothese, maar afhankelijk van waar de slijtage zich precies bevindt wordt er een andere prothese aangeraden. Een ‘halve knieprothese’ wordt bijvoorbeeld geplaatst bij slijtage aan de binnen- of buitenkant van het kniegewricht.

Lees hier alles over hoe je herstelt van een knieoperatie (artikel Lennert)

Via een van haar kinderen kwam ze voor het eerst in contact met de MySleeve. Deze hoezen voor over de handvaten van de kruk vormden meteen een grote verbetering. Gedaan met pijnlijke handen en vallende krukken!

De grote voordelen van de MySleeve

Voor Lieve had het gebruik van de MySleeve een zeer positieve impact op haar ervaring met krukken. Wat vindt ze nu het grootste voordeel aan de MySleeve? Naast de comfortabele en stevige grip benadrukt Lieve vooral de magneten. Deze maken het mogelijk de krukken samen te zetten zodat je één hand vrij hebt om iets anders te doen. En als er eens een kruk valt, viste ze die gewoon terug op met de andere kruk. Zeker als je door een knieoperatie je knie nog niet meteen kan plooien is dit een groot voordeel.

Doordat ze de krukken steeds samen kon plaatsen zodat ze niet meer omvielen, kreeg Lieve ook een stukje zelfstandigheid terug. Omdat ze zo hard op de MySleeves kon vertrouwen was ze sneller geneigd er weer alleen op uit te trekken.

De MySleeve als conversation starter

Ook de leuke kleurtjes waarin de MySleeves beschikbaar zijn vindt Lieve top. Zo vertelde ze dat door hun kleur de MySleeves echte conversation starters zijn. Veel mensen vragen zich af wat die opvallende hoes is en Lieve gaat hier dan ook graag op in om meer te kunnen vertellen over de vele voordelen van de mySleeve.

Vandaag hoeft Lieve (gelukkig) niet meer met krukken te lopen, maar ze worden soms nog wel eens bovengehaald als ze bijvoorbeeld haar voet omslaat. En dan komen de MySleeves nog steeds goed van pas. We willen Lieve erg bedanken om haar verhaal met ons te delen.

Wil jij ook graag je verhaal met ons delen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Related Posts

Onze samenwerking met GOED thuiszorgwinkel
Onze samenwerking met GOED thuiszorgwinkel
My Add On heeft al enkele jaren een heel fijne samenwerking met Goed thuiszorgwinkel. Onze producten zijn verkrijgbaa...
Read More
Leven met de ziekte van Huntington
Leven met de ziekte van Huntington
Afgelopen weken zetten we al gebruikers Roger en Lieve in de kijker en kwamen we van hen heel wat te weten over hun e...
Read More
Toegankelijkheid in de beautysector
Toegankelijkheid in de beautysector
The Beauty of Accessibility, zo noemt het December issue van Allure. Het Amerikaanse mode- en beautymagazine zet zo t...
Read More
Language
EN
Open drop down
English en