Aangepaste meubels met de IKEA ThisAbles via My Add On!

8 juni 2020

Ken je dat gevoel? Aangepaste meubels kopen… Ze zijn erg duur en passen vaak niet in je interieur. Dankzij IKEA ThisAbles is dit verleden tijd! Zij bieden een betaalbare manier om meubels aan te passen aan jouw noden.

IKEA ThisAbles, wat is dat nu precies?
ThisAbles is een project van IKEA, en is zo ontworpen om mensen met speciale behoeften ook de mogelijkheid te geven om goedkope en mooie meubels te kopen. De IKEA ThisAbles zijn handige ge-3D-printe add-ons om op je meubilair te monteren. Dit gaat van een aangepast handvat om de deur met de onderarm te kunnen openen tot een rekje om een wandelstok naast het bed te plaatsen zodat deze altijd bij de hand is.

Ikea easy handle   IKEA Cane By Me

De designs zijn verkrijgbaar in verschillende trendy en sobere kleuren, waardoor ze perfect bij je interieur passen. Of je nu houdt van vrolijk geel, subtiel zwart of liever gedurfd roze; het is allemaal mogelijk. Kortom, door de ThisAbles spaar je niet enkel honderden euro’s uit, maar pimp je ook nog eens je meubilair naar jouw persoonlijke smaak! En daar kan My Add On jou bij helpen. Want een handige add-on die dingen pimpt én comfortabeler maakt in gebruik, komt bekend voor, niet ;)?

Ik heb geen 3D-printer: wat nu?
Ik hoor je al denken: “Ik heb helemaal geen 3D-printer”. Geen nood! Wij doen het voor jou! Via onze site kan je jouw ThisAble uitkiezen en bij ons laten printen. We vragen geen kosten voor het ontwerp, je betaalt enkel de printkosten. Wat een service, toch?! Wacht dus niet langer, en haal je nu je eigen ThisAble in huis!

Bekijk hier alle ThisAbles producten.

IKEA ThisAbles

 

Dit artikel is geschreven door:
Chelsey Volckaert
Community Builder @ My Add On
Stagiaire Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#