Wat een week! KBSea, een artikel in De Standaard én een Radio 2-interview!

27 augustus 2019

Een blik achter de schermen bij My Add On

start it kbsea

ZON, ZEE EN STRAND. MEER HEB JE NIET NODIG VOOR EEN GESLAAGD KBSEA CONGRES

Vorige week ging het start-up congres van Start-it kbc door in Kursaal Oostende. My Add On is trotse start-up van Start-it KBC, dus konden we niet ontbreken op dé place to be. Wat gebeurt er op zo’n congres?
Keynotes, talks, workshops om je bedrijf naar het volgende niveau te kunnen tillen, en netwerking. Er waren sprekers rechtstreeks van Facebook London, Google en Pfizer. Ook uit ons eigen land waren er top sprekers aanwezig zoals Michael Humblet, Jasper Verreydt en Iman Lamrani. Er was ook een co-working place beschikbaar om te kunnen werken in de momenten tussendoor, want werk is er altijd genoeg.

KBSEA
Van links naar rechts: Marie Van den Broeck (My Add On), William Debruyn (AlterEdu), Sara Javadzadeh (Relotrust), Tanika Kenens (AlterEdu)

Networking should be fun
Netwerken is het belangrijkste. Je legt hier geen oppervlakkige contacten, maar smeedt banden voor het leven. KBSea zorgde voor de juiste sfeer: Oostende beach, prachtig weer, toffe muziek in de coworking, Pizza & tennis on the beach, de netwerk BBQ en de afterparty, kortom, weer heel wat boeiende mensen leren kennen in de ondernemerswereld.

Met vallen en opstaan
Vraag het aan elke start-up, ondernemen is een emotionele rollercoaster. Het ene moment zit je in de wolken met een nieuwe klant of leuke review, het andere plots diep in de put omdat er iets mis ging. Dat kan van dag tot dag, maar ook van minuut tot minuut zijn. Daar had Filip Michiels het over in zijn artikel in De Standaard over Start-ups, succesverhalen, maar ook de achterzijde ervan.

Dankzij Content Cats en Start-it kregen My Add On, AlterEdu en Lode van Start-it de kans om hun getuigenis te delen.
Online artikel: https://bit.ly/342dLog

Artikel My Add On De Standaard

Start-ups LOOVE the media! … And vice versa? 😉 Terwijl wij aan zee zaten op het congres, had ons kantoor Hangar K nog een verrassing in petto. Zij regelden ons een live interview met Radio 2! Dat was echt de max! We waren te beluisteren woensdag 11 augustus om 8u40 in ‘Klassiekers op de Werkvloer’. Entusia en My Add On zijn er nog steeds heel erg dankbaar voor! Alweer een voorbeeld van organisaties die startups zoals de onze steunen. Merci Hangar K en Start-it KBC!

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#