Nooit meer pijnlijke armen met de MyGelbow voor krukken

18 mei 2021

Ons nieuwste product, de MyGelbow, hebben we laten testen door enkele frequente gebruikers van krukken. Lees mee wat zij ervan vinden!

 

Wat is de myGelbow?

Maar wat is de MyGelbow nu precies? De MyGelbow voor krukken is een gelpatch die makkelijk te bevestigen is aan de armsteun van de kruk. De patch zorgt voor minder wrijving met de arm en dus een comfortabelere en stabielere steun van de kruk. Gebruikers die al alternatieven geprobeerd hadden voor hun pijnlijke onderarmen door het gebruik van krukken maakten duidelijk dat ze in de MyGelbow nu wel hun oplossing gevonden hebben.

Veelvoorkomende kwaaltjes door krukken

Een veelvoorkomende kwaaltje bij gebruikers van krukken is de wrijving met de huid die kan zorgen voor irritatie op de onderarm. De gebruikers gaven aan dat door het gebruik van de MyGelbow voor krukken het comfort aanzienlijk toenam. Door de gelpatch zit de arm vaster en voelt de kruk veel zachter aan. Vooral tijdens de zomer, wanneer er vaak met blote armen gelopen wordt, is de MyGelbow een enorme verbetering.

Gebruikers geven 7,5 op 10 voor de vermindering in de armpijn dankzij de MyGelbow

De gelpatch van de MyGelbow is zo ontwikkeld dat hij perfect op elke kruk past en ook blijft kleven. De patch is makkelijk aan te brengen volgens de bijgevoegde handleiding. Bij demontage laat de MyGelbow ook geen lijmresten of vuil achter op de kruk. Als de gelpatch zelf vuil zou worden is deze makkelijk afwasbaar met water en zeep. Daarenboven, na het drogen aan de lucht, kleeft hij weer als nieuw. Zelfs na regelmatig gebruik merkten onze gebruikers op dat de MyGelbow in perfecte staat blijft.

Gebruikers van krukken geven vaak aan dat de huid begint te zweten door de wrijving met de ‘naakte’ kruk. Ook daar biedt de MyGelbow een oplossing voor, er werd aangegeven dat er door de gelpatch aanzienlijk minder gezweet werd.

Weg met pijnlijke onderarmen door krukken

De MyGelbow voor krukken zorgt, net zoals de MySleeve, voor een comfortabele en zachte steun. En dat sluit helemaal aan bij onze missie om een simpele en handige oplossing te bieden voor deze kwaaltjes. Enkele gebruikers kregen de kans om het nieuwe product als eersten te testen en zij zijn nu al fan.

 

Wil je graag ook testpersoon worden voor onze nieuwe producten?

Registeer je dan op onze website of via volgend formulier.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#