mySleeve voor krukken: getest en goedgekeurd

24 november 2020

Wij vroegen aan enkele van onze gebruikers om hun ervaringen met de MySleeve voor krukken met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze producten blijven verbeteren en aanpassen aan onze gebruikers. En wat blijkt? Geen enkele gebruiker zou de MySleeve nog kunnen missen!

Wat maakt de MySleeve nu zo speciaal? De MySleeve is een hoes die je zo over je handvat van je kruk trekt, waardoor je dus krukken met zachte handvaten krijgt. De gelpatch onder de hoes zorgt voor een mooie verdeling van alle drukpunten waardoor de pijn in je handen verlicht en je een comfortabele grip hebt. Met de magneten verwerkt in de uiteindes van elke hoes hou je beide krukken altijd mooi samen.

MySleeve-voor-krukken

PIJNLIJKE HANDEN VERLEDEN TIJD

Hard materiaal, pijnlijke druk, blaren op de handen, etc. Pijnlijke handen is een veelvoorkomend kwaaltje bij het lopen met krukken. Onze gebruikers gaven het comfort van een kruk zonder de MySleeve slechts een 2,5/10, maar met de MySleeve werd dit opgetrokken tot wel 8,5/10. Er werd aangegeven dat de MySleeve zorgde voor een zachtere en comfortabele grip, zeker voor dagelijkse gebruikers van krukken was dit een enorm voordeel.

GEEN VALLENDE KRUKKEN MEER

Onze gebruikers vertelden ons ook dat hun krukken op één dag tot wel 20 keer omvallen. Door gebruik van de MySleeve werd dit gelukkig verleden tijd. Door de magneten kunnen de krukken tegen elkaar geklikt worden om 1 of beide handen vrij te maken. Zo wordt het openen van bijvoorbeeld een deur plots veel eenvoudiger en zonder gesukkel met omvallende kruk. Ook kunnen de krukken makkelijker samen tegen een muur of ander voorwerp geplaatst worden als de gebruiker ze even niet nodig heeft. En als er dan toch eens eentje zou vallen kan die zo weer opgeraapt worden met behulp van de magneet in de andere kruk.

Niet enkel een gevallen kruk kan opgeraapt worden door de magneten, maar ook andere zaken zoals gevallen sleutels, centjes, etc. De magneten werden dan ook aangegeven als een grote meerwaarde voor de MySleeve.

GEDAAN MET ZWEETHANDEN

Een ander vervelend kwaaltje dat lopen met krukken met zich meebrengt zijn zweethanden. Zweethanden zorgen voor minder grip en stabiliteit. Maar liefst 55% van de gebruikers van krukken heeft hier last van, maar met de MySleeve voor krukken is dit nog slechts 10%.  Er werd vooral aangegeven dat de MySleeve zorgt voor meer grip op de kruk.

EINDCONCLUSIE?

Of het nu een ervaren gebruiker was of iemand die slechts enkele weken op krukken liep, al onze gebruikers gaven aan de MySleeve voor krukken niet meer te kunnen missen. Ze zorgen voor een comfortabele en betere grip op de kruk en de magneten doen het aantal gevallen krukken aanzienlijk dalen. En naast de enorme gebruiksvriendelijkheid zien ze er ook nog eens heel trendy uit.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#