My Add On zet Winwinleningen open voor publiek!

12 november 2020

Na 3 intensieve jaren en onze eerste producten op de markt gezet te hebben, willen we met My Add On de volgende grote stap zetten. En daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken in de vorm van een winwinlening. Lees even mee hoe zo’n Winwinlening in zijn werk gaat of bekijk alvast onze video.


My Add On in een notendop

 • 3 jaar actief
 • Ontwikkelde de MySleeve, een praktische en trendy hoes voor krukhandvaten om pijn in handen te verlichten en te voorkomen dat krukken omvallen
 • Won meerdere design en innovatie awards met de MySleeve
 • Is beschikbaar in meer dan 150 winkels in België
 • Internationale verkoop reeds in een achttal Europese landen, waaronder Frankrijk, Nederland, Spanje, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en IJsland.
 • 1ste werknemer in dienst genomen in 2020
 • Deed in oktober 2020 een eerste overname waardoor een 2de product in de markt werd gezet, de MyBedMaker. Een handige tool om het bed op te maken.
 • 3 nieuwe eigen ontwikkelde producten zijn momenteel in productie
 • De ontwikkeling van de volgende 4 producten is ook reeds volop bezig
 • Op zoek naar in totaal 50.000€ in de vorm van winwinleningen om reeds 2 van deze nieuwe ontwikkelingen ook in productie te brengen 

 

 WAAR STAAT MY ADD ON VOOR?

Onze toekomstvisie is te leven in een maatschappij van inclusie en empowerment. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze 2 kernwaarden de missie vormen van ons bedrijf. Met My Add On ontwikkelen we oplossingen in de vorm van hulpmiddelen die niet alleen praktisch zijn maar ook trendy ogen. Want mooi design is voor iedereen.

Of hoor hier wat de experten en gebruikers zelf te vertellen hebben over ons eerste product, de MySleeve.

ONZE AMBITIE

Zoals in onze korte samenvatting te lezen staat gaat het goed, maar willen we nog meer en sneller groeien zodoende onze missie waar te maken van een toegankelijke maatschappij waar inclusie en empowerment centraal staan.

Om deze missie te realiseren spreken wij over de 20x20x20 ambitie voor de komende 5 jaar:

 • 20 innovatieve producten op de markt zetten
 • in 20 landen 
 • met een team van 20 personen

HET TEAM

winwinlening-My-Add-On

Marie is onze founder & improver. Ze behaalde haar master diploma Industrieel ontwerpen en is onderneemster in hart en nieren. Meteen na haar studies richtte ze My Add On op en is zij de drijvende kracht achter alle realisaties van My Add On tot op heden.

Sinds deze zomer kwam Félice aan boord. Félice heeft als achtergrond een master in Handelsingenieur en een ruime bedrijfservaring opgebouwd binnen de marketing en communicatie sector. Samen met Marie tekent Félice de go-to-market strategieën uit voor zowel de nieuwe producten als de nieuwe landen die we met My Add On zullen betreden. Door de complementariteit met Marie en de ondernemingsdrive van Félice, is Félice co-founder to be om zo My Add On verder vooruit te duwen.

Dit jaar liep Jesse stage bij My Add On in het kader van zijn studies als Bachelor Industrieel Product Ontwerper. De vruchtvolle samenwerking tijdens de stage heeft ertoe geleid dat Jesse intussen fulltime medewerker is van My Add On en samen met Marie meedenkt rond gebruikersproblemen en hiervoor innovatieve oplossingen ontwikkelt.

ONZE OPROEP

We vertrekken steeds vanuit concrete gebruikersproblemen waar wij een praktische en mooie oplossing voor ontwikkelen. De ontwikkelingen van nieuwe producten zijn volop bezig en graag willen we deze ook in productie brengen.

Om ons tempo in ontwikkeling en groei te kunnen blijven aanhouden is er geld nodig. Daarom zijn we met My Add On een externe financieringszoektocht gestart om 50.000€ op te halen via verschillende Winwinleningen.

Je kan in My Add On investeren via een Winwinlening vanaf 1.000€

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN WINWINLENING?

Een Winwinlening is een lening die je als particulier aan een bedrijf geeft waar je echt in gelooft en wil ondersteunen. En zoals het woord het zelf zegt, het is een win voor jou en voor ons als bedrijf.

 • Win 1 : jaarlijkse rente tussen de 0,87 en 1,75% in samenspraak te bepalen bij aanvang van de lening
 • Win 2 : jaarlijkse belastingkrediet van 2,5% op het openstaand kapitaal
 • Win 3 : flexibele looptijd tussen 5 en max. 10 jaar, dus aan jou de keuze hoe lang je van bovenstaande voordelen wenst te genieten
 • Win 4 : 40% van de lening wordt gewaarborgd

Dit type investering biedt dus een jaarlijks brutorendement aan tussen de 3,37% tot maximaal 4,25%. Als je weet dat de klassieke grootbanken vandaag de dag vaak maar 0,11% rente geven op je spaarboekje, dan zijn deze wins voor jou alvast duidelijk. Uiteraard blijft investeren een risico, dit is ook de reden dat de Vlaamse overheid dit risico wil verkleinen door 40% van de lening te waarborgen.

Wat je nog dient te weten omtrent een Winwinlening:

 • Je moet gedomicilieerd zijn in het Vlaamse gewest
 • Je kan al investeren vanaf 1.000€ tot 5.000€
 • een Winwinlening is een achtergestelde lening

Wilt je meer weten over winwinleningen? Dan vind je hier alle nodige informatie.

UPDATE: Het bedrag is binnengehaald. Lees er alles over in onze nieuwe blogpost!

Interesse?
Investeer je graag mee in My Add On? Laat het ons weten via mail of WhatsApp dan bellen we jou even op.

Help je ons graag op een andere manier? Dan kan je ons enorm helpen door dit artikel ook te delen met jouw netwerk! Alvast bedankt!

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#