My Add On gaat wegens succes voor een tweede WinWin-lening!

2 september 2021

IETS VOOR JOU?

Steun My Add On en verdien zelf een extra spaarcentje! We bieden jou een totaalpercentage aan tot 4,25%. Ten opzichte van slechts 0,11% op de gemiddelde bank is dat niet slecht ;). Risico zeg je? Dat valt best wel mee, je krijgt van de overheid een waarborg van maar liefst 40%. En uiteraard zetten wij ons keihard in om onze ambities waar te maken!

Dus, doe je mee?

WIE KAN EEN WINWINLENING AANBIEDEN?

 • Je moet gedomicilieerd zijn in het Vlaamse Gewest
 • Je kan al investeren vanaf 2.000 tot 75.000 euro
 • een WinWin-lening is een achtergestelde lening

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN WINWIN-LENING? 

Een WinWin-lening is een lening die je als particulier verstrekt aan een bedrijf waarin je echt gelooft en dat je wilt ondersteunen. En zoals het woord het zelf zegt, het is zowel een win voor jou als een win voor My Add On. Dat zit zo:

 • Win 1: Jaarlijkse rente tussen de 1,3% en 1,75% in samenspraak te bepalen bij aanvang van de lening.
 • Win 2: Jaarlijks belastingkrediet van 2,5% op het openstaand kapitaal
 • Win 3: Flexibele looptijd tussen de vijf en maximaal tien jaar. Aan jou de keuze hoe lang je van bovenstaande voordelen wenst te genieten.
 • Win 4: Liefst 40% van de lening wordt door de Vlaamse Overheid gewaarborgd.

Dit type investering biedt dus een jaarlijks brutorendement tussen de 3,8% tot maximaal 4,25%. Als je weet dat de klassieke grootbanken tegenwoordig amper positieve rente geven op je spaarboekje, dan zijn de ‘wins’ voor jou alvast duidelijk. Uiteraard blijft investeren een risico, maar weet dat de Vlaamse overheid het risico voor jou verkleint door 40% van de lening te waarborgen.

 

 

ONZE OPROEP 

Ons opzet is eenvoudig: vertrekken vanuit concrete gebruikersproblemen, daarvoor een praktische en mooie oplossing ontwikkelen, en die ook in productie brengen. Voor dat laatste deeltje hebben we uw hulp nodig: om ons tempo in ontwikkeling en groei te kunnen blijven aanhouden is er namelijk geld nodig.

Daarom kiezen we met My Add On ook in 2021 voor een externe zoektocht naar financiering om 30.000 euro op te halen via verschillende WinWin-leningen. Jij doet toch ook mee? Investeren in My Add On kan al vanaf vanaf 2.000 euro!

Ook in 2021? Jawel, vorig jaar hebben we reeds een erg succesvolle kapitaalronde opgezet: de beoogde 50.000 euro werden er uiteindelijk maar liefst 100.000. Waarmee we de volgende zaken hebben verwezenlijkt:

 • Een nieuwe productierun van de MyBedMaker
 • Productie en lancering van de MyGelbow
 • Productie en lancering van de MyRollerSleeve & MyVeloGrips
 • Ontwikkeling en eerste prototyping van de MyCover
 • De aanwerving van twee nieuwe sales-collega’s, Jelle en Rik, die sinds juli 2021 ons team hebben versterkt.

En met de centen uit de tweede WinWin-lening dan? Wel, daar hebben we de volgende plannen mee:

 • Productie en lancering van MyBlanket, een innovatief dekentje voor rolstoelgebruikers
 • Productie en lancering van twee nieuwe producten, specifiek voor rolstoelgebruikers
 • Uitbreiding naar Nederland en Duitsland

Helpen jullie mee onze 20x20x20-ambitie waar te maken?

Wil je meer weten over winwinleningen? Dan vind je hier alle nodige informatie.

 

My Add On in een notendop

 • Vier jaar actief
 • Ontwikkelde de MySleeve, een praktische en trendy hoes voor krukhandvatten die onder meer pijn in de handen verlicht.
 • Laureaat van meerdere design- en innovatieawards (MySleeve)
 • Verkrijgbaar in ruim 200 winkels in België
 • Internationale verkoop reeds in acht Europese landen: Frankrijk, Nederland, Spanje, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en IJsland.
 • Drie werknemers: Eerste werknemer in dienst genomen in 2020, in 2021 kwamen daar twee nieuwe verkopers bij.
 • Een eerste overname kwam er in oktober 2020, waardoor een tweede product in de markt werd gezet: de MyBedMaker (link naar webshop), een handige tool om je bed op te maken.
 • Vijf nieuwe, zelf ontwikkelde producten zijn momenteel op de markt
 • De ontwikkeling van de volgende vier producten is reeds volop bezig
 • Op zoek naar in totaal 30.000 euro in de vorm van WinWin-leningen om twee van deze nieuwe ontwikkelingen ook in productie te brengen.

 

WAAR STAAT MY ADD ON VOOR?

Onze toekomstvisie én missie is leven in een maatschappij van inclusie en empowerment. Met My Add On ontwikkelen we hulpmiddelen die niet alleen praktisch zijn, maar ook trendy ogen. Want iedereen heeft recht op mooi design.

 

Hoor hier wat experten en gebruikers zelf vertellen over ons eerste product, de MySleeve.

 

ONZE AMBITIE 

Zoals je in onze samenvatting kon lezen, gaat het uitstekend met My Add On. Maar stilstand is achteruitgang. Het liefst van al willen we nóg meer en sneller groeien, om onze missie te verwezenlijken: een toegankelijke maatschappij waarin inclusie en empowerment centraal staan.
Om die missie te realiseren mikken wij op een ‘20x20x20′- ambitie voor de komende vijf jaar:

 • 20 innovatieve producten in de markt zetten
 • in 20 landen
 • met een 20-koppig team

 

HET TEAM

Marie (28) is onze founder & improver. Ze behaalde haar masterdiploma Industrieel ontwerpen en is onderneemster in hart en nieren. Meteen na haar studies richtte ze My Add On op en is zij de drijvende kracht achter alle realisaties van My Add On tot op heden.

Jesse (23) is het levende bewijs dat een goede stageplaats kiezen de weg is naar succes: zijn erg gesmaakte stage bij My Add On – in het kader van zijn studies tot Bachelor Industrieel Product Ontwerper – leverde hem intussen een fulltime job op als ontwerper bij My Add On. Jesse denkt samen met Marie mee rond gebruikersproblemen en ontwikkelt hiervoor innovatieve oplossingen.

Rik en Jelle zijn de meest recente aanwervingen van My Add On en zullen onze onvermoeibare sales-tandem vormen.

Managen zit Rik (28) al van jongs af in het bloed. Na dik vier jaar als leider bij de Scouts Sint-Rochus in Halle, heeft Rik z’n strepen verdiend als Sales- , Office-, Branch- en zelfs Brand Operations-manager bij Activate Belgium. Daarenboven kwam hij ook in actie als Program Manager F2F bij Oxfam. Rik is sinds juli bij ons aan de slag als Sales Manager.

Jelle (31) heeft net zoals Jesse uitvoerig geproefd van de opleiding Industrieel Product Ontwerp, maar heeft ook negen jaar als redacteur en testrijder onder de riem (Dobbit, P-Magazine, Motoren & Toerisme, Motorrijder en KicXstart Magazine). Jelle wil zijn networking en people skills aanwenden om iedereen aan boord te krijgen van de My Add On-trein. Hij gaat aan de slag als Sales Representative.

Overtuigd? Stuur ons dan een mailtje met “Interesse winwin” en wij contacteren jou!

Groeten,
Marie Van den Broeck
Founder & CEO My Add On

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#