Marie, verkozen tot finaliste voor De Belofte 2020! STEM NU!

13 januari 2021

Om vrouwelijk ondernemerstalent nog meer te stimuleren reiken Markant vzwArtemisUNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen jaarlijks de WOMED award en De Belofte uit aan straffe & inspirerende onderneemsters! Marie Van den Broeck werd verkozen tot de provinciale finaliste van Oost-Vlaanderen voor de Belofte 2020! 

Marie Van den Broeck, finaliste voor de Belofte 2020 from My Add On on Vimeo.

VROUWELIJKE ROLMODELLEN

Wanneer we spreken over inspirerende entrepreneurs denken de meesten vaak aan mannelijke ondernemers. Echter er zijn ook heel wat top vrouwelijke rolmodellen die dankzij initiatieven zoals de WOMED Awards en De Belofte ook in de spotlight worden geplaatst.

Al van jongs af aan werd Marie geconfronteerd met klassieke stereotypen die rond vrouwen hangen. Een vroegere leerkracht zei zelfs ooit tegen haar dat vrouwen een “gen” missen, met name “logisch denken” en hierdoor nooit goed kunnen zijn in technische materie zoals electronica. Marie deelde eerder deze maand dit verhaal via haar LinkedIn, maar ook hoe ze zich niet klein liet krijgen door dergelijke commentaar.

Toen niet, en ook nu niet laat Marie zich leiden noch bepalen door stereotypen, integendeel! Met My Add On realiseert Marie baanbrekend werk en dit wordt opgemerkt.

JOUW STEM TELT!

Na een spanned voortraject werd Marie, op 13 januari 2021, verkozen tot provinciale finaliste voor De Belofte 2020. Nu heeft ze jouw stem nodig! Jouw stem kan het verschil maken en Marie finaal bekronen tot De Belofte 2020!

Stemmen kan via deze link : https://markantvzw.be/womedaward/marie

Dit jaar wordt het de 22ste editie van de WOMED Award en de 10e editie van De Belofte. De uitreiking zal plaatsvinden op 10 maart 2021.

Geloof jij ook in Marie? En vind jij dat vrouwelijke ondernemers een hart onder de riem verdienen? Steun Marie, stem op haar en deel dan zeker dit berichtje met jouw netwerk.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#