Goud voor myBlanket op Henry van de Velde Awards!

Innovatie ontmoet gebruiksvriendelijkheid bij My Add On. Dat bewijst onze tweede Henry van de Velde Award die we in de wacht konden slepen met ons myBlanket regendeken. Speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers, biedt myBlanket niet alleen bescherming tegen regen en wind, maar herdefinieert het ook vrijheid, alleen maar omdat je het eenvoudig én zonder hulp kan gebruiken.

Onze CEO, Marie Van den Broeck, deelt haar enthousiasme over deze erkenning en legt uit hoe myBlanket het leven van gebruikers transformeert.

Lees verder om te ontdekken waarom myBlanket nu net zo speciaal is en lees over zijn ontstaan, namelijk uit de behoeften van onze gebruikers 🫶

Geweldig nieuws – want we hebben een tweede Henry van de Velde Award binnengesleept! 🌟 Deze keer is het myBlanket, ons gloednieuwe regendeken voor rolstoelgebruikers, dat deze prestigieuze prijs gewonnen heeft.

Waarom onze regenhoes zo bijzonder is? Omdat je ze kunt aandoen zonder hulp of recht te staan – hoe cool is dat?!

myblanket wint Golden Henry Van de Velde Award - my add on

“Oscars van design in Vlaanderen”

Je kent de Henry van de Velde Awards misschien wel; ze worden ook wel de “Oscars van design in Vlaanderen” genoemd. Het is de plek waar innovatieve producten en diensten in de schijnwerpers worden gezet.

Op 15 november 2022 maakte Flanders DC bekend dat onze myBlanket een van de 27 projecten is die als winnaar uit de bus kwamen. De uiteindelijke prijsuitreiking vond plaats in BOZAR op 7 februari 2023. Een unieke avond waarop we ontdekten dat we de hoofdprijs in de categorie ‘Consumer’ wegkaapten en we vol trots op het podium stonden om het goud in ontvangst te nemen. 🏆💖

Innovatie op zijn best: myBlanket voor rolstoelgebruikers 🌈

Onze oprichter, Marie Van den Broeck, is natuurlijk in de wolken. Voor My Add On uit Aalst is dit al de tweede Henry van de Velde Award. “Wat deze beenhoes echt speciaal maakt, is dat we het samen met rolstoelgebruikers hebben ontwikkeld. Hun input en feedback waren onze belangrijkste gids doorheen dit proces.”

De professionele jury was bijzonder enthousiast over de myBlanket. Ze noemden het “een eenvoudig, ergonomisch en slim bedacht concept”. Marie vertelt enthousiast: “We hebben elk detail onder de loep genomen om het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. Van stoffen, tot ritsen, tot zelfs de klikgespen – we hebben gezocht naar de beste materialen.”

En laten we eerlijk zijn, als je myBlanket nog niet hebt, waar wacht je dan nog op? 😄

Het is niet alleen een prijswinnaar, maar ook een gamechanger voor rolstoelgebruikers. Als rolstoelgebruiker kan je dankzij de myBlanket zelfstandig naar buiten gaan, zelfs bij kans op regen. Geen gedoe met rechtstaan uit de rolstoel; gewoon aantrekken en vertrekken!

Video afspelen

myBlanket – Meer dan alleen een regendeken 🌟

Marie: “Ik voel me vereerd. We willen echt het verschil maken voor onze gebruikers. Deze award is voor ons een extra erkenning.” En we zijn nog niet klaar – we werken op dit moment al aan drie andere varianten: Kids, XL en Handbike*. Dus er is voor elk wat wils!

Update:

Intussen hebben we al 2 varianten uit van de myBlanket (zomer & winter), telkens in 3 verschillende maten (S-M, L-XL en Kids). Op de Handbike-variant is het nog even wachten…

Marie twijfelde om het project in te dienen tot ze myBlanket-gebruikers ontmoette op de Revabeurs in Gent. Hun dankbaarheid overtuigde haar dat myBlanket zoveel meer is dan alleen een regenbescherming. Het geeft rolstoelgebruikers vooral een stukje vrijheid terug. En dat is onbetaalbaar. Dat was het keerpunt, en nu staan we hier met een blinkende Henry van de Velde Award!

Oh, en vergeet niet dat we in 2019 ook al in de prijzen vielen met mySleeve, onze kleurrijke hoes voor krukken die handpijn voorkomt en dankzij geïntegreerde magneten ook vallende krukken helpt voorkomen. Het doet ons deugd dat onze innovaties telkens weer erkenning krijgen!

Benieuwd naar myBlanket?

Wacht niet langer en ontdek onze prijswinnaar nu in onze webshop. 🛒✨

Bedankt voor je steun – samen maken we het verschil! 🌈

Deel deze blogpost:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
#