5 ideeën voor Moederdag cadeaus in quarantainetijden

4 mei 2020

Tover een lach op mama’s gezicht
Voor de creatievelingen onder ons is een origineel cadeau vinden vaak een fluitje van een cent. Maar voor sommigen is het toch niet zo makkelijk om telkens weer origineel uit de hoek te komen. Daarnaast vergt cadeaus geven in quarantainetijden ook enige creativiteit. Winkels zijn gesloten, je kan niet zomaar een bezoekje brengen aan jouw mama, … Noem maar op. Maar geen paniek, wij helpen jou graag met onze tips!

Fleurig boeketje bloemen

Moederdag cadeau boeket bloemen

Heel cliché, maar deze schiet toch altijd weer raak! Iedereen heeft wel graag een mooi boeketje bloemen staan. En wat vrolijkheid kan jouw mama wel goed gebruiken nu deze periode. Voeg er nog een mooie boodschap aan toe en zo zorg er meteen voor dat het een persoonlijke touch krijgt! Hier vind je online webshops waar je een boeket bloemen kunt bestellen:

Een eigen doosje vol lekkers

cadeau Moederdag gepersonaliseerde koekentrommel

Dit cadeautje staat absoluut tussen mijn favorieten! Je kan de doos personaliseren naar hartenlust, kies bijvoorbeeld een mooie foto van jullie twee om erop te plaatsen. Koop haar lievelingskoekjes om te trommel mee te vullen. Of nog beter, maak het nog een tikkeltje persoonlijker door zelf te bakken. En wanneer de koekjes op zijn, heeft jouw mama nog altijd deze leuke doos om dingen in op te bergen. Geweldig cadeau toch! Hier kun je zo’n doos laten personaliseren: https://www.smartphoto.be/nl/fotogeschenken/koekjesdoos?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=origineel-moederdagcadeau

Gepersonaliseerde tapasplank

Moederdag cadeau gepersonaliseerde tapasplank

Is jouw mama een echte aperitiever? Dan is een gepersonaliseerde tapasplank een ideaal cadeau! Personaliseer het bijvoorbeeld met de tekst “Van alle mama’s op de wereld, ben ik blij dat jij de mijne bent, liefs (jouw naam) of krijg jij nu spontaan andere ideeën voor leuke tekstjes? Allemaal mogelijk, je kan het maken zoals je zelf wilt!

Op deze website kun je bijvoobeeld zo’n tapasplank kopen: https://www.smartphoto.be/nl/fotogeschenken/tapasplank?pvc=CuttingBoardWoodRound20&epc=&targetid=pla-802408006053&gclid=EAIaIQobChMIiKbIiteI6QIVxeN3Ch0vOQZhEAQYASABEgKLVfD_BwE

“Oh neen, de bestelling komt niet op tijd toe.” Geen paniek, ook hiervoor hebben wij last-minute cadeautjes gevonden!

Fancy dinertje bij jou thuis

Moederdagcadeau fancy diner

In tijden van quarantaine kun je natuurlijk niet meer zelf op restaurant gaan met jouw mama, maar wat je wel kan doen is het restaurant bij jou thuis brengen (Bij wijze van spreken dan toch). Veel restaurants bieden nu de mogelijkheid aan om af te halen, dus dit kan je doen met het favoriete gerecht van jouw mama. Maak het dan nog gezellig met een mooi gedekte tafel, haar favoriete muziek en haar lievelingsdrankje en genieten maar. Mag je niet tot bij haar gaan? Dan kan je haar favoriete gerechtje ook altijd op haar adres bestellen. Videocall dan bijvoorbeeld tijdens de aperitief, zo heb je toch wat het gevoel dat je echt bij haar zit!

Een heerlijke verwendag

Moederdagcadeau ontbijt op bed

Een verwendag om je mama eens goed in de watten te leggen. Daar kan je makkelijk helemaal zelf voor zorgen. Begin bijvoorbeeld met het maken van een lekker ontbijt. Kies haar lievelingseten, bak verse pannenkoeken, serveer wat vers fruit, vers geperst sinaasappelsap, … Daarna kun je samen met haar eens gaan fietsen, stippel een mooi tochtje uit in de natuur, om samen tot rust te komen. En sluit de dag af door voor haar te koken en haar lievelingsgerecht te maken. Het enige wat ze nog hoeft te doen is haar voetjes onder tafel schuiven! Een verwendag hoeft vaak niet veel te kosten om er iets leuk van te maken.

Extra tip voor mama’s met krukken of rollators

MySleeve Moederdagcadeau

Loopt jouw mama met krukken of een rollator? Dan hebben wij het perfecte cadeautje voor haar, de MySleeve. Met onze trendy add ons heeft jouw mama geen pijnlijke handen meer en zijn haar krukken of rollator gepimpt met een hip kleurtje. Levertijd is binnen de 1 à 2 dagen, dus wie vlug is heeft ze nog vóór zondag!

De MySleeve kun je bestellen via deze link: https://myaddon.be/mysleeve/

Ziezo nu heb jij zeker en vast voldoende inspiratie om jouw mamaatje te verrassen op Moederdag. Veel plezier met het uitzoeken van een cadeau en fijne Moederdag gewenst aan alle mama’s!

 

Dit artikel is geschreven door:
Anke Wyffels
Community builder My Add On
stagiaire Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#