Onze blog

Wil jij je verhaal doen op onze blog?
Stuur ons een berichtje via info@myaddon.be.

Op krukken lopen is niet altijd makkelijk, zeker als het bijvoorbeeld je eerste keer is. Je krukken vallen om of ze doen pijn aan je handen. Met deze tips wordt lopen met krukken net iets makkelijker.
Krukken, sommige onder ons lopen ermee, hebben er mee gelopen of zullen er misschien ooit wel eens mee moeten lopen.
Charles had onlangs een ongeval in de fitness waarbij een gewicht op zijn achillespees viel. Daardoor moest hij een tijd op krukken lopen.
Enkele weken geleden startte My Add On een winwinlening met als doel 50.000 euro ophalen om het bedrijf een boost te geven. En jullie lieten er blijkbaar geen gras over groeien, want na slechts 2 weken is ons vooropgestelde doel al behaald!
Geïnspireerd door zijn eigen kinderen met autisme ontwikkelde Tommy Hilfiger een unieke kledinglijn voor mensen met speciale behoeften
Op dag van de ondernemer had onze oprichtster Marie een interview met politica Evita Willaert van Groen.
Wij vroegen aan enkele van onze gebruikers om hun ervaringen met de MySleeve voor krukken met ons te delen.
Heb jij al eens stilgestaan bij de uitvinding van de kruk?
Na 3 intensieve jaren en onze eerste producten op de markt gezet te hebben, willen we met My Add On de volgende grote stap zetten.
“Ik hoorde Marie van My Add On voor het eerst op de podcast van Techmag en geloofde direct in hun visie. Ik nam dus meteen de telefoon en maakte een afspraak met haar. De klik was er, en zo startte het begin van ons einde”, lacht Detavernier.
We breidden ons aanbod uit met mooie herbruikbare mondmaskers, een No-Touch-Key en een heuse Corona Survival Kit.
TolBo vzw wil een bijdrage leveren om te komen tot een ‘integraal toegankelijke’ samenleving.