banner_flag

Samen maken we krukken en rolstoelen comfortabeler

Innovatie and user-centered design voor de zorgsector

Hoe helpt de MySleeve?

feature-image-0

Geen pijnlijke handen meer!

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het hand evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

feature-image-1

Weg met vallende krukken!

De MySleeve heeft een magneet op de top, waardoor beide krukken tegen elkaar klikken en je snel handen kan vrijmaken door ze tegen jezelf, een muur, tafel e.d. aan te leunen.

feature-image-2

Niet meer uitglijden door zweethanden!

De oppervlakte van de sleeve heeft microbanen waardoor het hand kan ademen.
Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

feature-image-3

Makkelijk schoon!

Dankzij de vuilafstotende silicone is de MySleeve terug schoon in een handomdraai.

feature-image-4

Vis je kruk op!

Laat je toch nog een kruk vallen alvorens ze tegen elkaar te kunnen klikken? Geen probleem, met de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

feature-image-5

Demontage zonder sporen!

De MySleeve kan gemonteerd worden op zowel nieuwe als oudere krukken en laat geen sporen na wanneer de MySleeve wordt gedemonteerd.

Handig!

howToUse-image

Getuigenissen

Naomi Rouges

Met de Mysleeves heb ik, ondanks met mijn EDS regelmatig krukken te gebruiken, geen pijnlijke handen meer! Ik gebruik ze nu al een hele tijd, met silversplints maar ze zien er nog uit als nieuw en doen nog steeds wat ze moeten doen nl mijn handen wat ontzien van die harde pijnlijke handvaten en geen huid van de vingers die klem komt te zitten tussen de splints en de krukken dus geen blaren meer! De mysleeves zijn een echte aanrader voor mensen krukken moeten gebruiken, zowel voor lange als voor korte tijd

Govert Koppers

Vlak voor de vakantie MySleeves binnen gekregen. Werkelijk fantastisch, veel gewandeld met warm weer, geen blaar gehad!!

Ik heb tot nu toe van alles geprobeerd, van sporttape, Kinetische tape op mijn handen tot crossfit handschoentjes, niets hielp tegen blaren, de MySleeves wel!!

Koen Vercauteren

Eindelijk een oplossing voor mijn pijnlijke handen !!
Bedankt, My Add On!

Luc

Heb ze na lang wachten eer ze in omloop waren eindelijk in huis kunnen halen heb ze dadelijk op mijn krukken geplaatst en er mee op ontdekking geweest. Waar ik vroeger pijn had in mijn handen na een klein stukje te stappen kan ik nu zeggen dat ik er mee aan zee ben mee geweest en heb het hele weekend dat wij daar waren nooit meer last gehad in mijn handen ook na een ganse dag met stappen rust natuurlijk heb ik mij heel gemakkelijk gevoeld zo dat ik dacht dat ik op kussentjes stapte.
Ben er dus super content mee!

Adriaan Theys

Een week na de scheur van mijn achillespees kon ik al van MySleeve gebruik maken. Eigenlijk zou deze oplossing standaard bij het huren van krukken moeten zitten. Het geeft mijn krukken zachtere handvaten en een betere grip, verschillende steunvoordelen dankzij de magneten en het ziet er nog eens hip uit ook!

Tom Verstraeten

Mijn omaatje is super tevreden met haar cadeautje! Nu kan ze haar krukken altijd dicht bij haar deponeren. Ook voelen de handvaten van de krukken super zacht aan! Dit is zeker een aanrader!

Gwen Bielen

Wat een zaligheid voor mijn handen! De magneten zijn echt een luxe, zowel voor het tegen elkaar houden van de krukken als het oprapen wanneer er alweer ééntje ligt 😀 Supersnelle levering! Dank je wel en veel succes nog!

Fabrice Guillermin

Eindelijk een bedrijf dat denkt aan het gemak voor iedereen!
Doe zo voort en ik ben al benieuwd naar jullie volgende producten!

Fred Van der Linden

Ik heb de my sleaves kado gedaan aan een oude vriend nu al meer dan een jaar geleden. Hij heeft ze meer dan een jaar gebruikt. Helaas zijn ze niet meer van doen, hij is kortelings overleden. Bedankt Marie en veel succes.

Dieter De Weert

Na knieoperatie zes weken met krukken gelopen. De My Sleeve is ultrahandig en comfortabel. Door de anti-slip is er geen gevaar meer op vallen door van de handvaten af te glijden.
Met de magneten klik je de krukken gewoon tegen elkaar en plaats je ze tegen de muur zonder dat ze omvallen zodat je veel minder hoeft te bukken.
Die magneten zijn ook heel handig om, als je met de auto bent, een kruk gewoon tegen de wagen te ‘plakken’.
De My Sleeve maakte mijn krukperiode een stuk aangenamer!
Bedankt My Add On!

Leave a review