Verrassende testdag met Karen

24 juni 2019

-small changes lead to great results-

Spannend! Samen met Karen de eerste gebruikerstest van ons nieuw product afgerond!

Wat hebben we gedaan?

  • De nieuwe gelpatches voorgesteld
  • Laten testen welke vorm het beste is

Waarom dit product? Het zorgt ervoor dat je pijnloos met ontblote armen je krukken kan gebruiken. Ideaal voor warme dagen zoals deze!

Fun fact! Na enkele testen werd al snel duidelijk dat Karen een voorkeur had voor een rechthoekige patch. => Tijd om die keuze op de proef te stellen! <= We installeren op beide krukken DEZELFDE rechthoekige patches.

We geven de krukken terug aan Karen die de letterlijk ‘blinde’ test zal doorgaan. Blijkt dat haar voorkeur duidelijk uitgaat naar de linker patch!

Verrassende keuze, gezien het beide dezelfde patches zijn! Een leerrijke ervaring voor onze stagiaires over hoe we toch onbewust mensen kunnen beïnvloeden. Hier letten we dus goed op tijdens onze testen zodat we de juiste producten kunnen afleveren. Dankjewel Karen voor jouw hulp en je oprechte mening tijdens de producttest! . . .

=> Wil jij in de toekomst ook deelnemen aan onze producttesten? Schrijf je dan gerust in via deze link.

 

Dit artikel is geschreven door:
Nathan Meulenyzer
Community builder My Add On
Stagiair Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#