Hoe is My Add On ontstaan?

-creativity is intelligence having fun-

Krukken zijn al decennia lang hetzelfde, net zoals de klachten die daarbij horen. Daar heeft mijn Oma me duidelijk op gewezen, daarom besloot ik een ontwerp te maken dat haar problemen met krukken op zou lossen.

Op deze manier ben ik  tot het idee gekomen om een krukhandvathoes te ontwikkelen. Dit is een soort siliconen kousje dat je over het handvat van je eigen kruk rolt waardoor het gebruik van de kruk drastisch verbeterd wordt. Door deze hoes te gebruiken los je de drie grootste frustraties van krukgebruikers op: zere handen, vallende krukken en het uitglijden wanneer je zweethanden hebt. Zo is de MySleeve geboren!

Door de MySleeve te ontwikkelen hebben zowel mijn oma als vele anderen de mogelijkheid om op een comfortabele manier hun dag op krukken door te brengen.

Wil jij jouw verhaal ook vertellen in onze blog? Laat dan gerust jouw verhaal achter in de comments.

 

Dit artikel is geschreven door:
Nathan Meulenyzer
Community builder My Add On
Stagiair Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *