Tips voor een geslaagde vaderdag

6 juni 2019

-Some people don’t believe in heroes, until they meet my dad-

Vaderdag! Dé dag van de vaders. Tijd om ze eens in de watten te leggen Niks beter dan enkele goede vaderdagt(r)ips! Ze geven het niet altijd even graag toe…maar stiekem kijken ze uit naar deze dag! Iedereen kent het probleem. Wat zou je jouw vader cadeau kunnen doen? Soms is het moeilijk om hoogte te krijgen van wat jouw vader graag zou hebben. Elke vader is anders. De ene gaat graag vissen, terwijl de andere liever achter het fornuis staat. Daarom kan de keuze voor een cadeau soms moeilijk zijn. We helpen je alvast een handje:

  1. Voor de “Duvelkes” onder de vaders die graag eens zelf een pintje maken.
  2. Voor dé cowboyvaders die willen leven in The Wild West.
  3. Voor de snelheidsduivels onder de vaders, race samen door vaderdag!
  4. Voor de vaders die de voetjes moeilijk op de grond kunnen houden!

Met deze vaderdagt(r)ips kan je vaderdag zeker niet meer stuk gaan! Heb jij zotte plannen voor vaderdag? Laat het ons weten en check de andere zotte ideeën die gedeeld worden!

 

Dit artikel is geschreven door:
Nathan Meulenyzer
Community builder My Add On
Stagiair Marketing

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
WhatsApp

Lees verder:

My Add On groeit snel, maar om ons tempo te behouden hebben we financiële steun nodig. We streven naar het ophalen van 50.000 euro via Win-Winleningen om onze plannen waar te maken.
Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kan gaan… Freekje Van Schuylenbergh, alias Mevrouw LEF, is daar zo’n mooi voorbeeld van. En haar bijnaam? Die kreeg ze niet zomaar...
We vielen in de prijzen in de categorie ‘Consumer’ met MyBlanket, een trendy regendeken om je benen te beschermen op de rolstoel 🚀
#